Gamescom 2021’de Future Games Show nasıl izlenir?

Gamescom 2021’de Future Games Show nasıl izlenir?

89
0
PAYLAŞ

GamesRadar’daki arkadaşlarımız bugün Future Games Show’a ev sahipliği yapıyor ve Lady D’nin kendisi Maggie Robertson’ın yardımına, diğer bir adıyla The Duke olarak da bilinen Resident Evil Village yıldızı Aaron LaPlante ile birlikte katıldılar.

Gösteri bugün 26 Aralık Perşembe günü başlıyor. 13:00 PDT / 16:00 EDT / 21:00 BST, ve Twitch, Facebook, YouTube’da gözlerinizi ona yönlendirebilirsiniz, heyecan veya GamesRadar’ın kendisinde.

PAYLAŞ

BİR CEVAP BIRAK